Menu
  • De Binckhorst realiseert nieuw Logeerhuis

     TESS1345.jpg




    Cello-locatie De Binckhorst is in 2018 uitgebreid met een logeerhuis voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Een voormalig  kantoorgebouw  en de tuin werden flink onder handen genomen en nog meer geschikt gemaakt voor de belangrijkste gebruikers; de kinderen van het logeerhuis en de volwassen cliënten van de dagbesteding. Voor hen is er nu meer dan genoeg ruimte voor een comfortabel en aangenaam verblijf. De akoestiek is verbeterd en op de wanden prijken foto’s van het prachtige bos-/heidegebied van de Binckhorst. Ook het centrale Plein is helemaal opgeknapt en geschikt gemaakt voor grote en kleinere activiteiten. Voor de kinderen van het logeerhuis is dit alles een fijne extra plek om te spelen bij slecht weer. Ze kunnen ook gebruik maken van de nieuwe ruimten voor beweging en beleving. En bij droog weer genieten van de prachtig aangelegde tuin, rondom het gebouw.


    De verbouwing tot logeerhuis werd financieel ondersteund door stichting SFO.

     TESS1350.jpg

  • We helpen graag waar het kan
    Wij kunnen actief bijdragen met een concreet woon- of werkproject of een zinvolle dagbesteding
    Dien een aanvraag in