• Stichting SFO. Aangenaam.

Stichting SFO is een vermogensfonds, dat financiĆ«le steun verstrekt aan Nederlandse initiatieven die de leefomstandigheden van mensen met een verstandelijke beperking verbeteren. Dit kunnen initiatieven zijn op het gebied van werk, recreatie en woonomstandigheden.

Onze financiƫle steun geven we op verschillende manieren: in de vorm van giften, donaties en leningen onder speciale voorwaarden, maar ook in de vorm van investeringen in vastgoed. Stichting SFO heeft hierbij een voorkeur voor projecten in Nederland.

Wat wij verstaan onder een verstandelijke beperking valt  hier te lezen.

Stichting SFO heeft geen winstoogmerk. De Stichting werft geen fondsen, maar is een vermogensfonds met een fiscale ANBI status.

Stichting SFO is lid van het FIN, de Vereniging van Fondsen in Nederland en verklaart te voldoen aan de FIN-normen Goed Bestuur en heeft daartoe de Jaarlijkse Verklaring naleving FIN-normen Goed Bestuur ingediend, welke periodiek getoetst wordt. Dit is voor het laatst gebeurd in 2019.

JR DSC8601.jpg
    Drs. J.G.I.M. (Jaco) Reijrink

Jaco houdt zich bezig met de algemeen bestuurlijke taak en is medeverantwoordelijk voor het beheer van het vermogen bij de drie vermogensbeheerders van de Stichting en het beheer van het vastgoed te Udenhout. Tevens is hij projecteigenaar van een aantal projecten van de Stichting.

JW DSC8684.jpg
    J.P. (Johan) Wouterse R.A.

Johan is penningmeester en is medeverantwoordelijk voor het beheer van het vermogen bij de drie vermogensbeheerders van de Stichting. Daarnaast is hij projecteigenaar van een aantal projecten van de Stichting.

DV DSC8662.jpg
    Mr. Th.A.J. (Dorus) Verster

Naast zijn bestuurlijke functie draagt Dorus de verantwoordelijkheid voor het beheer van het vastgoed in Den Haag. Ook is hij projecteigenaar van een aantal projecten van de Stichting.

Bureau

YB DSC8616.jpg
    J.G.W.M. (Yolanda) van den Berg

Yolanda vervult de functie van ambtelijk secretaris en beoordeelt de aangevraagde giften en donaties.

A.J.J.
     TW DSC8582.jpg
    (Toine) Welling

Toine vervult de functie van administrateur van de Stichting.

Ing.
     JS DSC8653.jpg
    J. (Jurg) Schlieker

Jurg vervult een functie als vastgoedadviseur van de Stichting.

JJ DSC8641.jpg
    Ing. J. (Joep) Jannink

Joep vervult een functie als vastgoedadviseur van de Stichting.